Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Και στους πολιτικούς δεν φτάνει ο μισθός. Ντροπή σου Ελλάδα .Στο νοσοκομείο από ασιτία 17χρονη μαθήτρια.


Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή "Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο" στο «Ράδιο Γάμμα» σύμφωνα με την οποία μία 17χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία ζητώντας ακόμα και για ένα πιάτο φαί. Η 17χρονη πήρε εξιτήριο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και την σίτισή της ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη περνούσε εφιαλτικές μέρες στο σχολείο της, αλλά έκρυβε το πρόβλήμά της τόσο από τους συμμαθητές όσο και από τους καθηγητές. Πριν από περίπου μία εβδομάδα το κορίτσι εξαντλήθηκε και η μητέρα του, την πήγε σε νοσοκομείο. Εκεί αποκαλύφθηκε η πραγματικότητα. Το κορίτσι πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, με τη μητέρα της που την μεγαλώνει να απευθύνει έκκληση τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία  η 17χρονη είναι το ένα απο τα πέντε παιδιά αγροτικής οικογένειας η οποία περνάει δύσκολες στιγμές. Η μόνη διατροφή της ήταν χόρτα τα οποία πολλές φορές δεν συνοδέυονταν ούτε καν απο λάδι ενω ο πατέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...