Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Έγινε θυσία για να σώσει τα παιδιά τηςΣυγκινεί η αυτοθυσία μιας μάνας από το  Marysville της Indiana  προκειμένου να σώσει τα δύο της παιδιά από έναν φονικό ανεμοστρόβιλο που σάρωσε το σπίτι τους. Για να τα προστατεύσει έχασε και τα δύο της πόδια!
Ο λόγος για την 36χρονή Stephanie Decker  που μετά από 26 μέρες νοσηλείας επιστρέφει στο σπίτι της για να πάρει όπως λέει αγκαλιά τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της.
Η γενναία γυναίκα  έχασε τα πόδια της, όταν το σπίτι της οικογένειά της γκρεμίστηκε ενώ ο 8χρονος γιος της ο Dominic και η 5χρονη κόρη της η Reese δεν είχαν ούτε γρατζουνιά.
Όταν ξέσπασε ο ανεμοστρόβιλος τύλιξα τα παιδιά μου με μια κουβέρτα στο υπόγειο του σπιτιού μας. Έπεφταν πάνω μου συντρίμμια αλλά τα παιδιά μου έπρεπε να μείνουν σώα. Είμαι ευγνώμων που ζω. Καταφέραμε να επιζήσουμε μέσα από μια μεγάλη καταστροφή.
 
Όταν θεραπευτούν οι πληγές μου θα βάλω προσθετικά μέλη και θα ζήσω μια φυσιολογική ζωή. "Θα παίζω ακόμα και μπάσκετ  μαζί τους γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μείνω κολλημένη και εγκλωβισμένη σε ένα κρεβάτι", είπε η γυναίκα στο περιοδικό People.
Ο σύζυγός της Stephanie σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Courier είπε πως η γυναίκα του που χρησιμοποίησε αναπνευστήρα για να ζήσει κάτω από τα χαλάσματα, έγραψε την περιπέτειά της σε iPad κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο.
"Μετά από αυτό δεν θυμάται όμως κάτι άλλο" είπε ο κύριος Decker o οποίος έσυρε από τα συντρίμμια την γυναίκα και τα παιδιά του με την βοήθεια ενός γείτονα και πρόσθεσε "Το σπίτι μας πήρε εννιά μήνες για να χτιστεί και μόλις λίγα λεπτά για να καταρρεύσει".
Από τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την πολιτεία της Indiana   και του  kentaki στις 2 Μαρτίου 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ τα περισσότερα σπίτια στις περιοχές αυτές υπέστησαν ανυπολόγιστες ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...