Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Μια κίνηση αγάπηςΣε συγκέντρωση και διανομή διαφόρων ειδών σίτισης σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν διαπιστωμένες οικονομικές δυσκολίες και έχουν απευθυνθεί στους συμβουλευτικούς σταθμούς του δήμου Νεάπολης - Συκεών προχωρά η δημοτική Αρχή της περιοχής.

Πρόκειται για δράση αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς που διοργανώνει το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εν όψει των εορτών του Πάσχα. Με τον τρόπο αυτόν ενισχύεται η καθιερωμένη πρωτοβουλία του δήμου για χορήγηση δωροεπιταγών σε οικογένειες που δυσκολεύονται να προμηθευτούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου έως και τη Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται στα Κ.Α.Π.Η. όλων των Δημοτικών Ενοτήτων,από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το απόγευμακαθώς και στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς από τις 8 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα.
Τα τρόφιμα που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες πρέπει να είναι συσκευασμένα και μεγάλης διάρκειας. Ενδεικτικά προτείνονται ελαιόλαδο, χυμός τομάτας, ρύζι, φακές, φασόλια, κριθαράκι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη και γάλα εβαπορέ (σε κονσέρβα).
Για επιπλέον ενημέρωση:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ    
Στ.Σαράφη & Ι.Μιχαήλ 1, Συκιές      
Πληρ.: Γώτσιου Γιάννα, 2310.620730
www.sykies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...