Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Η εξαφάνιση του αδελφού μου...

Μέσα στο σπίτι του Κώστα αυτό που εύκολα διαπίστωνες, ήταν ότι σίγουρα δεν είχε μείνει πολλές μέρες ή και καθόλου. Παραθέτω τα στοιχεία :
1) Τα περισσότερα πράγματα δεν είχαν βγει από τις σακούλες μετακόμισης.
2) Υπήρχε ένα στρώμα στο υπνοδωμάτιο  όπου λογικά εκεί, είχε κοιμηθεί  ο Κώστας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως δεν υπήρχε σκέπασμα ( κουβέρτα ή σεντόνι )....έψαχνα και φώναζα " αν ο Κώστας κοιμήθηκε εδώ , με τι σκεπάστηκε ? Έκανε κρύο τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου". 
3) Τα μουσικά όργανα του Κώστα ήταν εκεί. Αν είχε φύγει για να ηρεμίσει ήταν από τα πρώτα πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του. ( λάτρευε την μουσική , έγραφε δικές του μελωδίες....Αυτή την εποχή έγραφε ένα τραγούδι για την κόρη του...)
4) Το τσαντάκι του που είχε μέσα λεφτά, κάρτες, ταυτότητα και άλλα προσωπικά αντικείμενα, ήταν άδειο και κρυμμένο.
5) Είχε ψωνίσει από το super market , αλλά δεν είχε χρησιμοποιήσει τίποτα. Δεν τα είχε βγάλει από τις σακούλες. 
6) Υπήρχε μία κούπα με καφέ ελληνικό. . Φαινόταν ότι κάποιος είχε πιεί αυτόν τον καφέ το πολύ 1-2 μέρες πριν (???).  ( ο Κώστας είναι νεκρός από τις αρχές Δεκεμβρίου. Εμείς ανοίξαμε το σπίτι του στις 17-12-2010 ( άρα ?)....στις 5-01-2011 που κάναμε το γύρισμα με την κάμερα της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, ο καφές είχε "μουχλιάσει". Αλήθεια το κατακάθι του καφέ πότε ξεκινά να μουχλιάζει ????????????


Ψάξαμε τα  πάντα μέσα και έξω από το σπίτι. Εξωτερικά υπήρχε ένα υπόγειο στο πίσω μέρος του σπιτιού. Η πόρτα ήταν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ . ( όταν κάναμε το γύρισμα για την εκπομπή, η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη ) Δεν δώσαμε σημασία εκείνη την στιγμή, ήταν βράδυ και η ελπίδα μας ήταν ακόμα ζωντανή.
Σειρά είχε να βρούμε το αυτοκίνητο του Κώστα, το οποίο ήταν 2 χλμ μακριά από το σπίτι.

                                                                                                                           συνεχίζεται..........

2 σχόλια:

  1. stis 17.12 pou mpikate spiti, o kafes htan mouxliasmenos? an oxi auth th koupa exetastike apo thn astynomia? poios mpike sto spiti kai ipie kafe meta to thanato tou kwsta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν μπήκαμε στο σπίτι ο καφές δεν ήταν μουχλιασμένος, και μάλιστα για εμάς ήταν ένα στοιχείο ( λανθασμένο) ότι ο Κώστας ζει. Την κούπα η αστυνομία την έχει αφήσει στο σπίτι....πήρε αποτυπώματα. Το ποιος μπήκε στο σπίτι και ήπιε καφέ δεν το ξέρουμε....ελπίζουμε να μάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...