Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙΝΑ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

H Mao Hengfeng, υπερασπίστρια των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων των γυναικών, έχει φυλακιστεί επανειλημμένως, εξαιτίας της δράσης της, ενώ υπέστη βασανιστήρια και κακομεταχείριση. To 1988, το εργοστάσιο όπου εργαζόταν η Μάο της ζήτησε να προχωρήσει σε έκτρωση του τρίτου παιδιού της., Όταν αρνήθηκε, εξαναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, όπου τα φάρμακα που της χορηγήθηκαν είχαν σαν αποτέλεσμα να γεννηθεί το παιδί της με πολλαπλά προβλήματα υγείας. Στη συνέχεια, η Μάο απολύθηκε από το εργοστάσιο. Από τότε ξεκίνησε η δράση της για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η Mao, εκτίει από τον Μάρτιο του 2010, 18μηνη ποινή αναμόρφωσης μέσω εργασίας (καταναγκαστικά έργα;) και δηλώνει πως έχει υποστεί ξυλοδαρμούς.
Στείλε ένα sms στις αρχές της Κίνας!
Στείλε τώρα sms με τη λέξη ΔΑ, κενό και το ονοματεπώνυμό σου στο 54344. Η Διεθνής Αμνηστία θα στείλει την υπογραφή σου στον  Πρωθυπουργό της Κίνας ζητώντας:
  • την άμεση ελευθέρωση της Mao Hengfeng,
  • να διεξαχθεί πλήρης και ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πως υπέστη κακοποίηση κατά την κράτηση και να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στην δικαιοσύνη,
  • να έχει άμεση πρόσβαση η Mao Hengfeng σε ιατρική βοήθεια που ενδεχομένως χρειάζεται και να μπορεί να βλέπει την οικογένειά της.
Χρέωση: 1,23€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...