Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

ΓεωΣυναντήσεις & Φθινοπωρινά/ Χειμερινά Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας

Σας ενημερώνουμε πως οι φίλοι διοργανωτές του Φεστιβάλ «ΓεωΣυναντήσεις» χρειάζονται την βοήθεια σας για το στήσιμο και την διοργάνωση της δράσης, από τις 29/11 ως τις 8/12! Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτήν την εναλλακτική  δράση επικοινωνήστε με την Ελένη Χριστιά, στο email elenhchristia@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 210-8109141, 6978486887.Φθινόπωρο στη Γαλλία ή χειμώνα στην Ινδία?

Προγράμματα εθελοντικής εργασίας υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε όλο τον κόσμο.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο σας προτείνουμε κάποια από τα διαθέσιμα προγράμματα για τους προσεχείς μήνες σε Γαλλία, Γερμανία, Φιλανδία, Ινδία, Ολλανδία, Μαλαισία.

Υπενθυμίζουμε πως:
1.      Τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται από τον φορέα φιλοξενίας.
2.      Τα έξοδα ταξιδιού και επιπλέον ασφάλισης (ταξιδιωτική ή ασφάλεια υγείας για το εξωτερικό) καλύπτονται από τους ίδιους τους εθελοντές.
3.      To ποσό συμμετοχή των 100 για ένα πρόγραμμα καταβάλλεται μαζί με την αίτηση
4.      Η Αίτηση συμμετοχής γίνεται μέσα από το site της ΕΛΙΞ χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα e-vet (αίτηση online)
5.      Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ βλέπετε την ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιπλέον προγράμματα μικρής διάρκειας (2-3 εβδομάδες) υπάρχουν και στην Ισλανδία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και Μεξικό επισκεφτείτε για αναζήτηση την ιστοσελίδα μας www.elix.org.gr

Επίσης θα βρείτε τα προγράμματα μεγάλης διάρκειας (1-12 μήνες) που λέγονται MTV ή LTV στην μηχανή αναζήτησης προγραμμάτωνσε χώρες όπως Αυστρία, Αγγλία, Γαλλία, Ινδία, Περού, Σενεγάλη, Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Κένυα, Τανζανία, Ουγκάντα, Νεπάλ, Εκουαδόρ και Αργεντινή.

Φιλικά,

Η ομάδα της ΕΛΙΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...