Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

«ΌΛΟΙ ΜΑΖI. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ»

logo_fin.jpg
«ΌΛΟΙ ΜΑΖI. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ»
Η νέα εκστρατεία του ΣΚΑΪ, και των συνεργαζόμενων ανά την Ελλάδα ραδιοφωνικών σταθμών, έχει ως στόχο να αντιμετωπίσουμε μαζί, αλληλέγγυοι, τη σημερινή κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να ανοίξουμε διάλογο, φέρνοντας κοντά τις κοινωνικές δυνάμεις οι οποίες δέχονται άμεσα τις επιπτώσεις της. Δεν πρέπει να σπάσει ο ιστός της κοινωνικής συνοχής.

Καθένας από εμάς μπορεί να διατυπώσει προβληματισμούς, προτάσεις και πρακτικές, που θα μας βοηθήσουν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι και όσοι παρέχουν υπηρεσίες, έμποροι, αυτοκινητιστές, ξενοδόχοι, κατασκευαστές, ιδιοκτήτες-ενοικιαστές, ιδιωτικά σχολεία-σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, παραγωγοί - μεσάζοντες-καταναλωτές, όλοι μαζί αναζητούμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε την κρίση.

Ο ΣΚΑΪ θα εξασφαλίσει προσφορές και δώρα σε όσους χρειάζονται πραγματικά στήριξη. Τώρα είναι η στιγμή να αποδείξουμε ότι υπάρχει κοινωνική αλληλεγγύη και ότι όταν θέλουμε να πετύχουμε, ενωμένοι το μπορούμε.

Φορείς και ιδιώτες οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή –προσφέροντας από ταξίδια και πακέτα διακοπών μέχρι υπηρεσίες και είδη πρώτης ανάγκης- θα προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ 100,3, ενώ τα στοιχεία τους θα αναρτώνται στοoloimazi.skai.gr 
Η ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν τη συμμετοχή τους και να υποβάλλουν τις προσφορές τους είναι το oloimazi@skai.gr. Κατεβάστε εδώ το λογότυπο της εκστρατείας!

Πάρε μέρος στην προσπάθεια, είσαι μέρος της προσπάθειας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Σημειώνεται ότι οι αγγελίες για εργασία θα διατηρούνται στη συγκεκριμένη σελίδα μόνο για μια εβδομάδα από την ημέρα ανάρτησής τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...