Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

ELIX NEWS εκπαιδευτικό πρόγραμμα/ καθαρισμό του Δάσους Σχινιά/Book & Music Crossing μετά φαγητού στην εξοχή!‏


Αγαπητοί φίλοι,
Επιστρέφουμε για να σας υπενθυμίσουμε τις ακόλουθες δράσεις μας αυτής της εβδομάδας, διεθνή συνάντηση νέων /εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την ενεργή συμμετοχή και καθαρισμό του Δάσους Σχινιά στο Μαραθώνα αλλά και να σας καλέσουμε σε ανταλλαγή βιβλίων και μουσικής μετά συλλογικής κουζίνας στο Πάρκο του Α. Τρίτση στο Ίλιον.
EYF Youth Project -Ακόμα 2 θέσεις για Έλληνες συμμετέχοντες
Στις 24-29 Απριλίου ΕΛΙΞ θα πραγματοποιήσει διεθνή συνάντηση νέων -Training Course, χρηματοδοτούμενη από το Συμβούλιο της Ευρώπης, στο πανέμορφο πάρκο του Αντώνη Τρίτση με 8 ξένους και 2 Έλληνες συμμετέχοντες με τίτλο:
LEARNING & SHARING: STEPS TO ACTIVE PARTICIPATION (Sharing experiences about inclusion and participation with young students from less privileged urban areas)
Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βιωματικής μάθησης σχετικά με την ενεργή συμμετοχή και πώς μπορούμε μέσα από τη συνειδητοποίηση των δυνατών σημείων μας και των ρόλων που έχουμε σε κοινωνικά σύνολα να πάρουμε ενεργή στάση και θέση στα κοινά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εφαρμογή αντίστοιχων δραστηριοτήτων σε μαθητές Λυκείου στον Κορυδαλό και μια δράση σε δημόσιο χώρο.
Διαβάστε το πρόγραμμα και την περιγραφή και αν νομίζετε πως σας ενδιαφέρει και είστε ανοιχτοί για κάτι τέτοιο στείλτε άμεσατην αίτηση συμμετοχής στη Μίνα στο volunteers@elix.org.gr για να ειστε ενας απο τους 2 Έλληνες συμμετέχοντες. Το ποσό συμμετοχής είναι 35 Ευρω. Διαμονή και διατροφή είναι καλυμμένα πλήρως.Το κόστος μεταφοράς επιστρέφεται ως προς το 70%. Όριο ηλικίας : 35.
«Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση»

Η ΕΛΙΞ επιστρέφει στο ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΧΙΝΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και σας προσφέρει μια ανοιξιατικη δράση ΣΤΙΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ .
Το πρόγραμμα το οποίο υλοποιούμε σε συνεργασία με το Υ.Π.Ε.Κ.Α. (το νέο Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ) έχει τίτλο «Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση»κι έχει στόχο την ενεργοποίηση πολιτών για δράσεις εθελοντικές για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η ΕΛΙΞ έχει αναλάβει το συντονισμό των δράσεων στο Δάσους του Σχινιά και σας καλεί να πάρετε μέρος στον καθαρισμό της δασικής περιοχής την Κυριακή  το πρωί στις 25 ΑπριλίουΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΧΙΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! Ελατε να το ξαναθυμηθουμε, μετά από τόσες δράσεις που έχουμε κάνει εκει!!!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κα Ελένη Γαζή στο e.gazi@elix.org.gr
Book & Music Crossing μετά φαγητού στην εξοχή!!
Ή ΈΛΙΞ σας καλεί σε ανταλλαγή βιβλίων και μουσικής μετά συλλογικής κουζίνας δηλαδή συλλογικής μάσας(!) στην εξοχή στο πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Αντώνη Τρίτση.  Ετοιμάστε λοιπόν πανέρι με τρόφιμα(έστω και ελιές και ψωμί) ή μαγειρεμένο φαγητό, το αγαπημένο σας βιβλίο και μουσική που να θέλετε να μοιραστείτε και να ανταλλάξετε και ελάτε στο πάρκο το Σάββατο 24 Aπριλίου το μεσημέρι στις 14:30. Στις 17:30 θα είναι και η έναρξη του προγράμματος που προαναφέραμε οπότε θα είναι και μια ευκαιρία να καλωσορίσετε τους 8 ξένους νέους! Πηρούνια και ποτήρια διαθέτουμε εμείς, όπως και κουζίνα για σύντομες ετοιμασίες! Οδηγίες για το πώς να φτάσετε με συγκοινωνία εκεί (που δεν είναι τοσο μακρυά όσο φαντάζεστε) και από ποια είσοδο να μπείτε δείτε στο συνημμένο.
Σας περιμένουμε σε μία ή και σε όλες τις δράσεις μας !
Φιλικά,
Η ομάδα της ΕΛΙΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...