Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Μαραθώνιος αγάπης για τη μικρή Ιωάννα στο Αιγίνιο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΆΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4

«Στις 14 Νοεμβρίου 2008 σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γκορίδη Γεωργίου, έπαθε εγκαύματα ο ίδιος και υπέκυψε μετά από λίγες ημέρες. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν η εγγονή του Ιωάννα ηλικίας 3,5 ετών, η οποία έφερε εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Η......κατάστασή της ήταν κρίσιμη. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά από μακρόχρονη νοσηλεία στο εξωτερικό διέφυγε προσωρινά τον κίνδυνο. Σ’ αυτό συνέβαλαν σημαντικά οι εκκλησίες, τα σχολεία και πολλοί ανώνυμοι συμπολίτες μας συγκεντρώνοντας χρήματα για να καλυφτεί το μεγάλο κόστος νοσηλείας.
Μετά από ένα χρόνο συνεχούς νοσηλείας και πολλών χειρουργικών επεμβάσεων και αφού εξακολουθούσε να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της και να είναι άμεση η ανάγκη μετάβασής της σε νοσοκομείο του εξωτερικού για να υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, ο Δήμος Αιγινίου και όλοι οι αθλητικοί, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς ξεκίνησαν ένα Μαραθώνιο Αγάπης με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων.

Με τη μορφή κουπονιών που διένειμαν σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης και αυτοί με τη σειρά τους στους πελάτες και επισκέπτες των καταστημάτων τους αλλά και με μία εκδήλωση – συναυλία που πραγματοποίησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου, όπου συμμετείχαν οι Δυτικές Συνοικίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, συνέβαλαν σημαντικά ώστε σήμερα η Ιωάννα να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, συνεχίζει όμως να είναι άμεση η ανάγκη υποβολείς της σε μια σειρά πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων.

Για το σκοπό αυτό ο Μαραθώνιος Αγάπης συνεχίζεται και αυτοί τη φορά τρέχουν μαζί μας ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ. Την Κυριακή 25 Απρίλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου στις 7 μ.μ.

Με την ελπίδα ότι αυτή η προσπάθεια θα ξαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο της Ιωάννας.

Η Επιτροπή Φορέων

Δήμου Αιγινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...