Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Η ανεξέλεγκτη οικονομική «χούντα»…


Η οικονομική κρίση που για την χώρα μας παίρνει τις διαστάσεις εθνικής καταστροφής τείνει να εξελιχτεί σε «χούντα»…ίσως την χειρότερη που θα έχουμε βιώσει ως πολίτες.
Η συνεχής ενασχόληση των ξένων χωρών και δη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων τους με το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα την ώρα που έχουν σοβαρότερο οι ίδιες, έχουν ως στόχο την απώλεια της δυνατότητας από εμάς να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για την αυτοδύναμη πορεία μας μέσα στην κοινωνία των εθνών.
Και φυσικά αυτό έχει ως άμεση συνέπεια το ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και τις σκέψεις μας καθημερινότητα, αφού με την απειλή της οικονομικής  εξόντωσης θα μας αναγκάζουν να υπακούμε σε ότι αυτοί θέλουν για την χώρα μας.
Εκείνο που φοβούνται οι διαχειριστές της εξουσίας που είναι εκτελεστικά όργανα των επιθυμιών αυτών που έχουν τα χρήματα είναι το ελεύθερο πνεύμα μας και η τάση που έχουμε να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο.
Στην κοινωνία που θέλουν να ετοιμάσουν για να ζήσουμε στο μέλλον αυτά τα δύο στοιχεία τους χαλούν τα σχέδια γιατί  επιζητούν τρόπους με τους οποίους θα μας μετατρέψουν σε εκτελεστές εντολών προκειμένου αυτοί να κερδίζουν  πάρα πολλά.
Η αντίσταση μας στους σκοπούς που έχουν θα πρέπει να ξεκινάει από την βάση της κοινωνίας και από το κομμάτι εκείνο που δεν έχει εμποτιστεί με δηλητήριο της εξουσίας.
Ανθρώπων οι οποίοι μέσα από την συνεχή προσφορά σε θεσμούς που υπηρετούν ευγενικούς και σκοπούς και κυρίως τον άνθρωπο έχουν εμποτιστεί με της αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης. Έτσι θα χτίσουμε ένα τοίχος αδιαπέραστο προς την εξουσία της χώρας μας που ελέγχεται από την διεθνή εξουσία και θα βάλουμε τις βάσεις για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.
Παναγιώτης Παυλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...