Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ


ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2010

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, θα βρίσκεται στις 27 & 28 Μαρτίου 2010, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κλαύθμωνος, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα,  με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας στην Αφρική.


Πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/03:

12.00 + 13.00 : "Ο Πτηνέμπορας" του Καρλ Βάλεντιν, ένα κωμικό μονόπρακτο  από τον Νότη Παρασκευόπουλο και την Άννα Ματσούκα

14.00 : οι eekuipoiz μας παρουσιάζουν το GAZON!  Μια φρέσκια, πολύχρωμη και μοναδικά κωμική παράσταση, για όλα τα παιδιά… αλλά και τους μεγάλους. (http://www.equipoize.org/fun/fun_gazon.htm)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/03:

11.00 : Εφηβικό Τμήμα Σύγχρονου Χορού Δήμου Αργυρούπολης

11.30 : Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Αργυρούπολης

12.00 : "Ο Πτηνέμπορας" του Καρλ Βάλεντιν ένα κωμικό μονόπρακτο  από τον Νότη Παρασκευόπουλο και την Άννα Ματσούκα

13.00 : 1ο  Τμήμα Latin & Ευρωπαϊκών Χορών Δήμου Θρακομακεδόνων

13.30 :  2ο Τμήμα Latin & Ευρωπαϊκών Χορών Δήμου Θρακομακεδόνων


Σκοπός εκδήλωσης

Σημαντικός στόχος της οργάνωσης είναι η όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση υπογραφών για την Διακήρυξη Κατά της Φτώχειας στην Αφρική. Σκοπός της Διακήρυξης είναι να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για την Ελληνική Κυβέρνηση, τους Διεθνής Οργανισμούς και όλες τις Εθνικές κυβερνήσεις, ώστε να βοηθήσουν αποφασίστηκα στην καταπολέμηση  της φτώχειας, του υποσιτισμού και  του αναλφαβητισμού στην Αφρικανική Ήπειρο.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται με σκοπό να υπενθυμίσουμε στους πολίτες την Αθήνας ότι κάποιοι άνθρωποι στερούνται το νερό, την τροφή, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τα βασικά είδη διαβίωσης αλλά και, μέσω των δωρεών, να συγκεντρώσουμε χρήματα για τη στήριξη των δράσεών μας.

Στην πλατεία θα στηθεί περίπτερο της οργάνωσης, όπου θα συγκεντρώνονται υπογραφές για την «Διακήρυξη κατά της Φτώχειας στην Αφρική» και θα διανέμεται  ενημερωτικό υλικό σχετικά με την δράση της οργάνωσης. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
ΓΙΑΤΙ Η "ΜΑΚΡΙΝΗ" ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ

ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ
Πανσελήνου 35 & Καστελλίου 13-15, Γαλάτσι Αττικής, Τ.Κ.  111 41
Τηλ. 210 8069737 -Fax: 2102029247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...