Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης τίμησαν τον Θεσσαλό νεαρό Ραφαήλ Πατρωνίδη - ο μικρότερος τενίστας με καρότσι


vraveusi_patrwnidh
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης» τίμησε τον Θεσσαλό Ραφαήλ Πατρωνίδη (ετών 11) από την Νίκαια Λαρίσης την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 και ώρα 15:00 στους αθλητικούς χώρους Tennis-Center-Noris, Pahreser Str. 15, 90449 Nuremberg, στη Νυρεμβέργη Γερμανίας όπου και διοργανώθηκε το τουρνουά τέννις BAVARIAN-INDOOR-OPEN 2010.
Ο Ραφαήλ Πατρωνίδης δεν περπάτησε ποτέ στη ζωή του. Κάνει όμως βήματα πάντα προς τα εμπρός. Στα 11 χρόνια που βρίσκεται πάνω στη γη δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να τρέξει. Ωστόσο ξεπερνάει κάθε στόχο που βάζει πολύ πιο γρήγορα από τον καθένα γύρω του. Ο μικρός Ραφαήλ Πατρωνίδης έχει σημειώσει ένα σημαντικό ρεκόρ. Είναι αυτή τη στιγμή ο μικρότερος τενίστας σε καρότσι στον κόσμο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αντίστοιχης παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων κ. Διαμαντής Γκίκας, ο προπονητής του κ. Κώστας Βαζούρας (επίσης από την Θεσσαλία), ο Γερμανός κ. Έντβιν Κορνέλ εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας τένις και υπεύθυνος για το τμήμα τένις με καρότσι, ο σύμβουλος για θέματα ενσωμάτωσης αλλοδαπών του Δήμου Νυρεμβέργης κ. Δημήτριος Κρικέλης καθώς και ο Δημοσιογράφος κ. Βασίλης Βούλγαρηςαπό την εφημερίδα Europolitis. Για τον μικρό Ραφαήλ Πατρωνίδη ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες.
Φωτογραφίες με στιγμιότυπα φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...