Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΠΗΣ!!!!!

Γυρνάτε στο αυτοκίνητο σας μετά από ψώνια και περπατάτε στο χώρο στάθμευσης, ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και μπαίνετε μέσα.
Ξεκινάτε την μηχανή και βάζετε όπισθεν.                                                                  
Όταν εξετάζετε τον καθρέφτη παρατηρείτε  ότι υπάρχει ένα κομμάτι χαρτί, ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ Ή ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ, στην μέση του οπίσθιου παραθύρου.
Έτσι, ξεκλειδώνετε τις πόρτες σας, και βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας για να αφαιρέσετε εκείνο το έγγραφο που εμποδίζει το οπτικό σας πεδίο.
Όταν φθάνετε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας, εμφανίζεται από το πουθενά ο κλέφτης που ορμά, μπαίνει στο αυτοκίνητο σας, το παίρνει και φεύγει!!!
Φυσικά το πορτοφόλι και ότι είναι δικό σας, είναι ακόμα στο αυτοκίνητο.                                                                        Τώρα ο κλέφτης έχει το αυτοκίνητό σας, την διεύθυνση κατοικίας σας, τα χρήματά σας, & τα κλειδιά σας. Το σπίτι σας & ολόκληρη η ταυτότητά σας είναι στα  χέρια του. 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΠΗΣ!!!!!
Εάν δείτε ένα κομμάτι του χαρτί στο πίσω παράθυρό σας, πρώτα οδηγήστε μακρυά, και μετά αφαιρέστε το έγγραφο.

Ελπίζω ότι θα διαβιβάσετε αυτό στους φίλους και την οικογένεια, ειδικά στις γυναίκες. Ένα πορτοφόλι περιέχει όλα τα είδη προσωπικών εγγράφων πληροφοριών και προσδιορισμού, και βεβαίως δεν θέλετε αυτά να περιέλθουν σε λανθασμένα χέρια.
AOL News Evia Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...