Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ 2010


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2010
Συνεπείς και φέτος στο ραντεβού να Γυρίσουμε τον Κόσμο...
 
Τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας μικρής διάρκειας (workcamps) είναι έτοιμα. Αρκεί να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, στη χώρα που επιθυμείτε να βρεθείτε τους επόμενους μήνες. Συνδυάστε την εθελοντική εργασία με την δυνατότητα να γνωρίσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να δημιουργήσετε μαζί τους.

Υπάρχουν περισσότερες από 2800 δράσεις να επιλέξετε:
-         για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος,
-         τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς,
-         την κοινωνική προσφορά,
-         την προώθηση του πολιτισμού με συμμετοχή σε φεστιβάλ, τοπικές εορτές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ερευνητικές ομάδες
            και άλλα πολλά....

Όλα αυτά σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε σίγουρα λοιπόν να βρείτε τον συνδυασμό, που θα κάνει την συμμετοχή σας, να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ξεκινήστε εύκολα την αναζήτηση του φετινού σας προορισμού επισκεπτόμενοι τη “Μηχανή Αναζήτησης” στη σελίδα μαςwww.elix.org.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2103825506
e-mailoutgoing@elix.org.gr (προγράμματα εξωτερικού)
e-mailincoming@elix.org.gr (προγράμματα εσωτερικού)


 
ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ 2010
Δήλωσε συμμετοχή μέχρι 12 Απριλίου και γίνει ομαδάρχης!


Αν θέλεις να συντονίσεις μια διεθνή ομάδα εθελοντών για δεκαπέντε μέρες...
Αν θέλεις να δεις πως οργανώνεται στην πράξη ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας...
Αν θέλεις να αναπτύξεις τις συντονιστικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες....
Αν θέλεις να εργαστείς εθελοντικά βάζοντας στόχους την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς ενός μικρού τόπου....

Πάρε μέρος σε μία από τις τρεις Ενημερώσεις Ομαδαρχών που οργανώνει η ΕΛΙΞ φέτος την Άνοιξη. Γίνε ένας από τους δεκάδες εθελοντές που κάθε καλοκαίρι συντονίζουν τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας στην Ελλάδα.

Η Ενημέρωση - Προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί τα Σάββατα 17/04/201015/05/2010 και 29/05/2010 και περιλαμβάνει διάφορες θεματικές σχετικές με την διαχείριση εθελοντικών ομάδων, την επίλυση συγκρούσεων, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και πρακτικά θέματα οργάνωσης και συντονισμού μιας τέτοιας δράσης. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 Ευρώ (που επιστρέφονται στην συνάντηση αξιολόγησης των προγραμμάτων του Οκτωβρίου).

Για τη συμμετοχή σε ένα από τα 22 καλοκαιρινά προγράμματα της ΕΛΙΞ στείλε την αίτηση που θα βρεις συνημμένη στην Έλενα στο projects@elix.org.gr.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές τις 12 Απριλίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...