Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

Αναπηρία ΤΩΡΑ

ο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ διευθύνεται και λειτουργεί μόνο με άμισθους εθελοντές που στην πλειοψηφία τους ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας. Δείτε μερικές φωτογραφίες από το τελετουργικό του πακεταρίσματος και άλλες δραστηριότητες!
Σε συνδυασμό με το www.DISABLED.GR, αποτελούν ένα σύγχρονο αξιόπιστο εργαλείο εξειδεικευμένης ενημέρωσης και επικοινωνίας για οτιδήποτε αφορά στην αναπηρία, τους ανθρώπους με αναπηρίες, το περιβάλλον τους, την αποκατάσταση, την εκπαίδευση, την ειδική αγωγή, την ανεξάρτητη διαβίωση, τη νομοθεσία, την επαγγελματική σταδιοδρομία, την τεχνολογία, την αγορά, την επιχειρηματικότητα, κ.ά.
Εννοείται πως το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι απολύτως προσπελάσιμο σε όλες τις γνωστές αναπηρίες και σε όλες τις βαθμίδες της παραγωγής, της λειτουργίας και της χρήσης του.
Tο www.DISABLED.GR είναι το δημοφιλέστερο site αναπηρίας στον κόσμο, σύμφωνα με τοwww.alexa.com, που μετρά τη δημοτικότητα στο διεθνές internet.

Χρηματοδότηση

Ποιος χρηματοδοτεί το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το www.DISABLED.GR; Η απάντηση είναι απλή: Κανείς!!! Τότε πώς εκδίδεται; Με μαγικά! :) Η αλήθεια είναι πως δεν επιχορηγείται ούτε το περιοδικό ούτε το DISABLED.GR ούτε η Autonomia EXPO.

Εθελοντισμός

Όλη ή σχεδόν όλη η δουλειά βγαίνει από ένα μικρό αριθμό άμισθων εθελοντών. Γίνονται προσπάθειες ώστε το κόστος να περιορίζεται στο κόστος της αγοράς του τυπογραφικού χαρτιού, το κόστος του τυπογραφείου, της αγοράς υλικών συσκευασίας, τα ταχυδρομικά τέλη, αγορά υπολογιστών, ενοικίαση server, αγορά αναλωσίμων, κ.ά.

Οικονομική υποστήριξη

Εάν θέλετε να υποστηρίξετε οικονομικά το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να το κάνετε με ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση 3ης Σεπτεμβρίου 30, 54636 Θεσσαλονίκη ή καταθέτωντας χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού 5233-015898-740.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...