Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

'' Επιστολή Υποστήριξης προς τους αναγνώστες μας.''

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ
«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»
Αγίων Αναργύρων 1
ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Τηλ: 210-6667180
Fax: 210–6667188
e-mail: info@ag-anargyroi.gr 
website: www.ag.-anargyroi.gr
Πληροφ: κα. Ζερβάκη, τηλ. 6945 -269789
ή κα. Δήμα, τηλ. 6944-180757

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας συστήσουμε τον χώρο και το έργο που υπηρετούμε ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων, απευθυνόμενοι σ όλους εσάς :
Ο σύλλογός μας ξεκίνησε το 1983 από έναν πυρήνα 38 οικογενειών νοητικά υστερούντων ατόμων με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου όπου τα παιδιά μας θα έβρισκαν μόνιμη στέγη, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας και φροντίδας, σε ένα αξιοπρεπές και ανθρώπινο περιβάλλον. Έπειτα από πολλές, σκληρές και επίμονες προσπάθειες, τον Σεπτέμβριο του 1997 το Οικοτροφείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι» ξεκίνησε τη λειτουργία του ως ιδιόκτητο οικοτροφείο και περιθάλπει πενήντα δύο (52) άτομα με «Ειδικές δυνατότητες» (Βαριά Νοητική στέρηση, Αυτισμό, σύνδρομο Down).
Σήμερα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «Οι Άγιοι Ανάργυροι» μετέχουν 52 οικογένειες για τον αντίστοιχο αριθμό περιθαλπόμενων μελών του και σε συνεργασία με την εκλεγμένη διοίκηση, την διεύθυνση και όλο το προσωπικό του Οικοτροφείου, λειτουργεί με μόνη επιδίωξη το όφελος των προστατευόμενων μελών του.
Καθώς ο σύλλογος έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και λειτουργούμε χωρίς επιδότηση από το κράτος, οι πόροι μας συνίστανται στα νοσήλια από τα ασφαλιστικά ταμεία και τις εισφορές των γονέων και κηδεμόνων. Συνεπώς κάθε ευρώ μας είναι πολύτιμο για τη λειτουργία του οικοτροφείου.
Στα πλαίσια της συλλογικής αυτής προσπάθειας και πρωτοβουλίας για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη του χώρου μας, απευθυνόμαστε σε εσάς με την ελπίδα να γίνετε αρωγοί στο σημαντικό έργο που επιτελούμε. Οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη ή υλική προσφορά εκ μέρους σας, θα αποτελούσε σπουδαία κίνηση που θα μας ωθούσε να ξεπεράσουμε εμπόδια και να εξυπηρετήσουμε ανάγκες του χώρου μας.

Με εκτίμηση,


Η Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Ειδικό Πρότυπο Οικοτροφείο
«ΑΓΙΟΙ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...