Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Βοηθήστε έναν άνθρωπο με ένα μόνο ''κλίκ''!

Βοηθήστε έναν άνθρωπο με ένα μόνο ''κλίκ''!
Καλώντας ένα φίλο σας να γίνει μέλος στο group , προσφέρετε ένα γεύμα ή ένα ρούχο σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Στην Ελλάδα & όχι σε άλλη χώρα!
Καλέστε τους φίλους σας να γίνουν μέλη στο group!
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=53303393387

Mπορείτε να υποστηρίξετε τη προσπάθεια αυτή για μια Ελλάδα καλύτερη, για μια Ελλάδα με περισσότερους χαρούμενους ανθρώπους χωρίς να χρειαστεί να διαθέσετε τίποτε άλλο παρά μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σας!

Σκοπός μας είναι σε κάθε group να συγκεντρωθούν από 5.000 Έλληνες , σύνολο 500.000 Έλληνες στα 100 groups.

Μέσω των groups θα σας ενημερώνουμε για τη δράση μας η οποία σ αυτή τη φάση είναι η παροχή τροφίμων και ρούχων προς ευπαθείς ομάδες που κατοικούν στο νομό Αττικής.
Θα σας ενημερώνουμε για το ποιες εταιρείες έγιναν αρωγοί στη προσπάθεια μας αυτή και σε ποια σημεία και πότε θα πραγματοποιηθούν οι διανομές τροφίμων και ρούχων.

Επίσης θα σας ενημερώνουμε για το ποιες εταιρείες αγνόησαν το κάλεσμα μας και για ποιους λόγους.

Από όλους εσάς δε ζητάμε χρήματα , δε ζητάμε τρόφιμα , δε ζητάμε ρούχα , παρά μόνο τη συμμετοχή σας και τη ''φωνή'' σας.

Ο ''ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ'' δε δέχεται επιχορηγήσεις από το Ελληνικό δημόσιο ούτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όλα αυτά καθώς και άλλα θα μπορείτε να τα διαβάζετε στο διαδικτυακό τόπο που θα σύντομα θα δημιουργηθεί με ονομασία www.theofrastos.org στο οποίο θα υπάρχουν και τα 100 groups του facebook.Ο ''ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ'' (αρχαίος Έλληνας - ''πατέρας'' της οικολογίας) είναι μια νέα αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία διεπόμενη από τα άρθρα 741 έως 784 του Αστικού Κώδικα , καταχωρημένη στα βιβλία του Πρωτοδικείου Αθηνών και σκοπός του είναι ανθρωπιστικός, περιβαλλοντολογικός, πνευματικός, πολιτιστικός και εκπολιτιστικός, εκπαιδευτικός, καλλιτεχνικός, ενδεικτικά, και σε καμία περίπτωση κερδοσκοπικός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...