Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Μπράβο παιδιά!!!
Μερικές φορές είναι καλό να μην σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς ή μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και πράγματα πιο σημαντικά και ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ που θα συμβολίζει την αγάπη τους για την ομάδα με τα...

έσοδα να δίνονται σε συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, το τατουάζ θα είναι ένα αστέρι που στο κέντρο θα έχει το 4 και θα κοστίζει 60 ευρώ.

Παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα ταμείο για να βοηθηθούν ΠΑΟΚτσήδες που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας ή αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Για αυτή την πρωτοβουλία μίλησε στη «SportDay» ένας από τους φίλους του ΠΑΟΚ που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οργάνωσή της, ο Γιώργος Μαυρίδης που είναι ιδιοκτήτης του tattoo studio, Τattooligans. «Το τατουάζ θα το έκαναν έτσι και αλλιώς τα παιδιά. Το κάνουν και πολλοί άλλοι εδώ και χρόνια. Σκεφτήκαμε λοιπόν τα χρήματα που θα δαπανούσαμε να συγκεντρωθούν σε ένα ταμείο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για σοβαρές ανάγκες οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι του συνδέσμου θα το διαχειρίζονται κι αυτοί θα κρίνουν πώς θα βοηθούν την κάθε φορά. Ολοι ξέρουν ότι πολλές φορές χρειάζονται βοήθεια κάποιοι φίλοι μας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή σκεφτήκαμε αυτόν τον τρόπο για να σταθούμε κοντά τους. Στο μυαλό μας έχουμε και άλλες ανάλογες ενέργειες, που θα υλοποιήσουμε τους επόμενους μήνες».
postgame.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...