Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009

Γιατί να κρατάμε τις ικανότητες μας μόνο για εμάς...

Αυτή η ιδέα έχει σκοπό την παροχή ενός μέσου βοήθειας σε περιοχές που έχουν ανάγκες  μετά από φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, σεισμοί , φωτιές .
Η επαγγελματική βοήθεια θα μπορούσε να λειτουργήσει μέσω του Ίντερνετ και να δώσει στους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν , την ευκαιρία να ταυτιστούν με τα μέρη όπου είναι απαραίτητες οι ικανότητές τους.
Αφού μία περιοχή έχει πληγεί από μία φυσική καταστροφή, οι επαγγελματικές ειδικότητες που λείπουν εκείνη τη δεδομένη στιγμή ( μηχανικοί, γιατροί, δάσκαλοι, κ.α ) θα αναρτώνται  σε μία ιστοσελίδα λεπτομερώς μαζί με άλλες πληροφορίες. Κατόπιν άνθρωποι από οπουδήποτε θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Οι ανάγκες στην πληγείσα περιοχή θα αξιολογούνται είτε με υπάρχοντες ΜΚΟ  ( Ερυθρός Σταυρός κ.α.) ή από  ένα νέο οργανισμό  "Αμεσου δράσης '' σε συνεργασία με την περιοχή.
Επίσης στο μέλλον οι εργοδότες θα μπορούν ακόμη να επιλέγουν να ¨δανείζουν¨ τουλάχιστον έναν υπάλληλό τους για διάστημα μιας εβδομάδας σε μία ταραγμένη περιοχή παρά απλά να συνεισφέρουν χρήματα σε ένα γενικό ταμείο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...