Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

Χαρά φυλακισμένη...

Σας έχει τύχει να θέλετε να βγείτε  έξω στον δρόμο και να φωνάξετε δυνατά, ότι καλό σας έχει συμβεί ? Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα το έχετε σκεφτεί ... Αν δεν το κάνατε , τί ήταν αυτό που σας κράτησε ?
Τα βλέμματα του κόσμου ... ότι ξαφνικά θα γίνετε επίκεντρο ... μήπως πουν ότι κουβαλάτε τρέλα ... Ε και ?
Σκεφτείτε και την άλλη πλευρά...ο άγνωστος που είναι απέναντί σας μπορεί να νιώθει το ίδιο , μπορεί να θέλει να μοιραστεί μαζί σας την χαρά του . Φαντάζεστε να βγείτε μία μέρα έξω και να αρχίσει ο ένας να χαμογελά στον άλλον ? Τι όμορφη ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουμε...  Εγωιστικό δεν είναι να κρατάμε τα ωραία μόνο για εμάς και όλα τα άσχημα και τα μίζερα να τα διοχετεύουμε προς κάθε κατεύθυνση ?
Ποιος έχει πάει μπροστά με την κατήφεια ? Είμαστε χορτασμένοι από προβλήματα , άγχη και κυρίως από ευθύνες.
Ας δώσουμε στον εαυτό μας και στους γύρω μας λίγο ασιοδοξία και χαρά . Η ζωή είναι ότι πιο ωραίο μας έχει συμβεί . Η λογική λέει , ότι η μαμά και ο μπαμπάς μας ήταν και αυτοί χαρούμενοι όταν μας δημιουργούσαν. Γιατί να μην το συνεχίσουμε ?
Τι λέτε δοκιμάζουμε ?

3 σχόλια:

 1. Κοίταμε!
  Σου χαμογελώ!
  Όχι για να μην σε πουν "τρελή"
  Αλλά πως δεν είσαι η μόνη ...

  υ.γ να το δείς ως ένας κρίκος απο χαμόγελα.

  δοκίμασα...

  Καλησπέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. καλησπέρα Νικόλα, αναταποδίδω ...έλα να βάλουμε και τους γύρω μας να το κάνουν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ. Η ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΊΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΟΠΟΊΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΥΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΣΥΣΚΟΛΑ ΝΙΏΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΝΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...